Üdvözlünk Kiss Orsolya, Kisó kizárólagos weboldalán!!
Krizo Kft.

Orsi minden nyilvános megjelenésen

a Krizo Kft. ékszereit viseli.

 

www.krizoekszer.hu

 

 

     
Menü
     
Erikkel
     
Fotózás
     
Hírek,interjúk
Hírek,interjúk : Kisó az origó csevegőjében

Kisó az origó csevegőjében

  2005.06.24. 07:26

Nem ért minket meglepetés, amikor a VIVA Tv műsorvezetőjét az [origo] Csevegőszobában nagyjából ugyanannyi chatelő faggatta a munkájáról, mint amennyi arról, hajlandó lenne-e vele járni. A koreográfusként is dolgozó VJ lány ennek ellenére megőrizte magánélete titkosságát, helyette beszélt a nagy sikerű Táncreakcióról és londoni kiküldetéséről is.

 


"Szakmai alázat, szorgalom és kitartás"

Fotó: Fábián Évi
Forrás: [origo]
 

 


Nehéz bekerülni ebbe a szakmába? (Tomika_)
- Igen, de szerintem még nehezebb benne maradni.

Tudom, hogy sokat jársz a honlapotok fórumára és közvetlen vagy az emberekkel. Ha van időd, szívesen írogatsz a rajongóidnak? Mivel utánad néztem, azt is tudom, hogy válaszolgatsz az e-mailekre is. Kötöttél már barátságot ilyen formában, vagy csak ismerősökre tettél szert? Sok olyan barátod van, akit így ismertél meg? (Bagdadi-lany)
- Az e-mailekre sajnos már jó ideje nincs időm válaszolni, de a honlapunkon, a Dumaládán valóban rendszeresen megtalálhatnak a rajongók.. Örömmel válaszolok minden kérdésre. Fontosnak tartom, hogy a rajongókkal ily módon is tartsam a kapcsolatot, hiszen értük dolgozom, a műsorok nekik készülnek. Hamarosan lesz egy Dumaláda-találkozó (illetve egy már volt is), így sok embert ismerek már.

Milyen iskolát végeztél? (johnny-bravo5)
- Kitűnőre érettségiztem, 2001-ben szereztem diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán (a Balett Intézet főiskolai részlege), 2003-ban diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán, jelenleg pedig a Pázmány Péter jogi karán tanulok.

A pénteki Club Rotation-t miért ismétlitek meg szombaton, főműsoridőben? (Adi-ka)
- Azért, hogy ha pénteken a buli miatt lemaradnál róla, be tudd pótolni.

Honnan van ez a becenév? (sby)
- A rendes nevemből alakult ki ez a becenév, még 2001-ben a Blikkben ragasztották rám a kollégáim. Egyébként ez egy létező keresztnév, a Kisók július 26-án ünneplik a névnapjukat.

Forrás: [origo]

Te, mint egy zenetévé műsorvezetője, tudsz-e énekelni, vagy játszol-e valamilyen hangszeren? (Megmaszlak)
- Tanultam énekelni, jelenleg énektanárt keresek. Az ismerőseim folyton zargatnak, hogy rukkoljak elő egy lemezzel, de nem álmodozom popzenei karrierről: a musicalek világa vonz. Sajnos hangszeren nem játszom.

Honnan gyűjtöd az energiát a munkáidhoz? Úgy értem, rengeteg mindennel foglalkozol egyszerre, és ezeket összeegyeztetni nem kis idő és munka! (szerenkemnek)
- Pont a munkám ad erőt, most például ti, akik itt vagytok és kérdeztek tőlem.

Milyen volt Londonban? (dancergirl)
- Nagyon jó, bár nagyon feszített volt a munkatempó. Óriási megtiszteltetés volt, hogy én képviselhettem hazánkat és a Vivát a Brit Awards gáláján. Rengeteg hírességgel találkoztam, ez elképesztő élmény volt. Reméljük, nem megismételhetetlen. :)

Ha jól emlékszem, te voltál az egyik, aki a Brit Awards gálát 'közvetítette'. Nem kaptok háttérinformációt, hogy milyen fellépők lesznek, illetve kik fognak szerepelni a műsorban? Szerintem, ha valaki odakerül, talán illene tudnia, ki énekelte az Ain't nobody-t vagy ki az a Lisa Stansfield. Ennyi azért elvárható. (RRegi)
- Nem én közvetítettem, hamarosan Kristóf és Patrícia is vendég lesz itt a chatszobában, biztosan örömmel válaszolnak erre a kérdésre. Én a helyszínen, úgy érzem, mindent megtettem, ami tőlem tellett. 

Fotó: Fábián Évi

Zsu, Balázs és Lilu mind-mind a nagy csatornákhoz szegődtek. Szerepel a terveid között hasonló csatornaváltás? (CzeTeGe)
- Még 2-3 évig biztos nem, nagyon jól érzem magam a Vivánál, remek bázist ad. Utána is csak abban az esetben váltanék, ha színvonalas műsort vezethetnék máshol.

Felkértek már, hogy legyél zsűritag a Táncreakció következő részében is? Ha igen, mi volt rá a válaszod? Hogy tetszett az előző Táncreakció? (lampion)
- Még nem kértek fel, éppen ezért a válaszon sem gondolkodtam még. Nagyon tetszett a Táncreakció, rengeteg fiatal tehetségre bukkantunk, sokaknak ez a műsor biztosított kiugrási lehetőséget. Tehát már megérte.

Mi a véleményed arról, hogy a Viván a műsorvezetők (pl. Top40) szinte csak a súgóból élnek, ráadásul úgy, hogy ez meg is látszik? (alex-skac)
- Csak a saját nevemben beszélnék: én nem használok súgógépet, ha netán fáradtság miatt mégis rákényszerülök, akkor magam írom a szövegeimet. Milyen szerencse, hogy újságíróként dolgoztam 2 évig! :)

Ada miért nem vezet élő Interaktív-ot? Nem valami jó élő helyzetben? (Bagdadi-lany)
- Azt, hogy ki milyen műsort vezet, elsősorban a programigazgatónk dönti el.

Fotó: Fábián Évi

Ha jól tudom, volt nem olyan régen egy Green Day-nap, amire nem olyan reakciók jöttek vissza, amikkel elégedettek lehettetek volna. Mesélnél erről egy kicsit? :) (Attilax24x)
- Nem esett jól, de belátom, igazuk volt. Most, hogy Londonban személyesen is találkoztam a Green Day tagjaival, már mindent másképp csinálnék, remélem, lesz lehetőségem jóvátenni a hibát.

Rendszeres nézője vagyok a VIVA műsorainak, szuper az egész! Szerinted mi kell ahhoz, hogy valakiből jó műsorvezető legyen? (Én is efelé kacsingatok.) (Anett1988)
- Szakmai alázat, szorgalom és kitartás.

Ki a példaképed? (Anett1988)
- Horvát János, Rákay Philip és Erős Antónia - már ami a televíziós szakembereket illeti.

Kisó, őszintén szólva csak a képeidet láttam egy újságban (jól nézel ki), nem olvastam el a hozzá tartozó cikket, máshol pedig még nem láttalak. Ha megkérdezném, hogy minek tartod magad, mi az első számú foglalkozásod, mit mondanál? (Rush_In_RIo)
- Tanuló. Szeretnék minél több tudásanyagot elsajátítani.

Sportolsz valamit? Nagyon jó az alakod. (johnny-bravo5)
- Ha jó idő van, akkor a környékünkön szoktam futni, egyébként pedig otthon edzem, illetve korcsolyásoknak tartok aerobik- illetve jazz-balett órákat.  (Szerintem nincs jó alakom, de azért köszönöm.)

Szereted az extrém sportokat? Ha igen, melyeket? (cool)
- Nem próbáltam ki még egyetlen egy extrém sportot sem, talán nincs is hozzá bátorságom. Maradok a dupla Axelnél. :)

Van pasid? (impressions-hi)
- A magánélet, ahogy azt a szó is tartalmazza, két emberre tartozik. :)

Forrás: [origo]

Mi a véleményed a mai kapcsolatokról? Mi lehet az oka, hogy olyan gyorsan széthullanak? (szerenkemnek)
- Talán a bizalom hiánya az ok. A reklámok is azt sugallják, ha valami elromlik, vegyünk egy újat és ne is próbáljuk meg megjavítani. Ha probléma merül fel egy párkapcsolatban, könnyebb új társ után nézni, mint esetleg megoldani a felmerülő problémákat. 

Hová szeretsz szórakozni járni? (johnny-bravo5)
- Magamnak való lány vagyok, leginkább otthon szeretek olvasgatni, vagy a szűk baráti társaságommal kávézni, ritkán találhattok meg szórakozóhelyeken, nem szeretem a rongyrázós, fotósoktól hemzsegő partikat.

Igaz, hogy nem eredeti a barna hajszíned? (johnny-bravo5)
- Dehogynem, barna démon vagyok!

Milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolatod? (johnny-bravo5)
- PONT ELÉG! :)

Az idősebb fickók jönnek be, vagy a fiatalabbak? (johnny-bravo5)
- Harminc alatt nem is állok szóba pasival. Ennek az az oka, hogy lassan családot szeretnék.

Szerintem ez a korkorlátozás nem jó dolog, mert ki tudja, talán egy korodbeli férfi lesz a párod. Ez nagyon céltudatos párkeresés, ami nem feltétlenül tesz jót az ember lelkének. Legalábbis szerintem. (szerenkemnek)
- Ha beleszeretnék egy 25 éves pasiba, nem hajtanám el kizárólag az elveim miatt.

Nagyon szép nőnek tartalak, remélem, a férfiak is megbecsülnek téged. (johnny-bravo5)
- Én is remélem.

Forrás: [origo]

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben? (SILENT_P)
- Olvasni, olvasni és olvasni. :)

Gondolom, sok fiú megpróbál felszedni. Ezekre hogyan tudsz reagálni? Elzárkózol? (Bagdadi-lany)
- Általában igen. Megjegyezném: mindig a nő választ. :)

Hihetetlenül jó csaj vagy! Pasi-ideálod? (CzeTeGe)
- Köszönöm a bókot! Barna hajú, barna szemű pasi az ideálom, de ez nem jelent semmit: mindkét kedvesem kék szemű volt és szőke hajú. Nem ez alapján választok párt magamnak..

Mennyit szoktál sminkelni felvétel előtt? (tema_valaszol)
- A sminkesünk nagyjából negyven perc alatt varázsol képernyőképes embert belőlünk.

Mit szeretsz legjobban a műsorvezetésben? Én nagyon élvezném, hogy sok hírességgel találkozhatok. Ki volt a kedvenc riportalanyod? (dancergirl)
- Itt a Vivánál nekem már nem az volt újdonság, hogy hírességekkel találkozhatom (hiszen ezt a blikkes korszakomban már átéltem), az élő műsor az óriási kihívás, s igyekszem nem sabloninterjúkat készíteni. Rengeteg kedvenc riportalanyom van, hogy ki az abszolút kedvencem, azt a rajongóim úgyis tudják.

A munkatársaiddal, a többi műsorvezetővel milyen a kapcsolatod? Találkoztok a Viván kívül is, vagy nem beszélhetünk barátságról? (Ha viszont igen, kik állnak hozzád a legközelebb?) (Tide)
- Mindenkivel jóban vagyok, általában Gerit szoktam kiemelni, a korrektsége és őszintesége miatt. A többiek összejárnak, én  kilógok egy picit  a sorból,  hiszen ahogy már fent említettem, magamnak való lány vagyok és nem szeretek bulizni járni.

Szereted a hasad? Mesélj: kedvenc kaja, édesség? Mi a véleményed az arab konyháról? (Bagdadi-lany)
- Sajnos nagyon szeretek enni. :) Mindent szeretek, általában korszakaim vannak, tehát például amikor kizárólag pizzát vagy madártejet vagyok hajlandó enni, vagy egyfajta csokoládét. Kedvenc édességem a fagylalt, minden mennyiségben. Imádom az arab konyhát is.

Hova szeretsz külföldre utazni? (johnny-bravo5)
- Sok helyen jártam már, és még sok  helyre szeretnék eljutni.

Van valamilyen állatod otthon? Ha igen, milyen és mi a neve? (orsika_24|away)
- Volt egy tacskóm, úgy hívták, hogy Rizsa, 2003. január 31-én elpusztult. Azóta nincs és nem is szeretnék háziállatot.

Hogyan szoktál egy férfit levenni a lábáról, ha ő nem képes rá? (johnny-bravo5)
- Akkor az nem is férfi!!!

Hogyan állsz hozzá a 15-16 éves korosztályhoz? Általában ők a rajongók? Sok kabalát kapsz tőlük? (Bagdadi-lany)
- Nagyon szeretem a fiatalokat, fontosnak érzem, hogy beszélgessek velük, hiszen sokan példaképüknek tekintenek. De találkoztam én már 40 éves rajongóval is, ez nem feltétlenül korfüggő. A szereteten kívül valóban rengeteg kabalával, aprósággal is megajándékoznak, szerencsés vagyok.

Kisó, te táncot is oktatsz, vagy csak korcsolyakoreográfus vagy? Jól tudom, hogy popzenei vágyaid is vannak? (Kiko81)
- Jazz-balettot tanítok, korcsolyásoknak, illetve koreográfiákat is szoktam készíteni. Popzenei karrierről nem álmodozom, mint mondtam, a musicalek világa vonz.

Hogyan képzeled el a jövőd? Mi az álmod? (cool)
- Nehéz kérdés. Boldog, kiegyensúlyozott családi életről álmodozom. Nem minden a karrier - mondom ezt én, aki karrierista vagyok.

Milyen zenét kedvelsz (Ákos mellett)? Mindenevő vagy? (ArwenGirl)
- Mindenevő vagyok, még az O-zone Dragoste Din Tei című számát is szeretem. :)

Milyennek tartod az efféle meghívásokat, mint ez a mostani is? Milyen alapon szelektálod a meghívásokat? Mindenhova elmész, vagy vannak visszautasításaid? Ha igen, hova nem mész és hova mész szívesen? (cool)
- A Playboy meghívását nem fogadnám el. Egyébként örömmel eleget teszek minden interjúlehetőségnek.

Itt most kifejezetten jól éreztem magam, köszönöm a kérdéseket, búcsúzom, hisz letelt az egy óra. És ezúton jelezném nektek, hogy a március 7-i héttől visszaáll minden a régi kerékvágásba, és minden szerdán én vezetem a kétórás élő Interaktív-ot. Legyetek jók, sziasztok!

     
Szerelem
     
Fórum

     
Díva
     
Statisztika
Indulás: 2005-06-22
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!