Üdvözlünk Kiss Orsolya, Kisó kizárólagos weboldalán!!
Krizo Kft.

Orsi minden nyilvános megjelenésen

a Krizo Kft. ékszereit viseli.

 

www.krizoekszer.hu

 

 

     
Menü
     
Erikkel
     
Fotózás
     
Hírek,interjúk
Hírek,interjúk : Kisó Szaddamnak szavalt

Kisó Szaddamnak szavalt

  2005.06.24. 07:49

A Viva TV műsorvezetője gyermekkorát Irakban töltötte, és egyszer a diktátor születésnapján mondott verset. Az arabot rabul ejtette Kisó lenyűgöző előadásmódja, és mint tudjuk, az elnök azóta sincs szabadlábon.

Kisó Irakban lett naggyá. A Viva csinos műsorvezetője Bagdadban nőtt fel, diplomata szülei ugyanis a nyolcvanas években öt évet dolgoztak Szaddam Husszein és az olaj országában. A Kiss Orsi még magával a diktátorral is találkozhatott, méghozzá Szaddam születésnapján.

– Eljött a mi iskolánkba, és én szavaltam neki és énekeltem. Akkor ez nem tűnt különösebben nagy számnak. Tudtam, hogy egy fontos embernek szavalok, de ennyi – emlékszik vissza Kiso.

A szigorú biztonsági szabályok miatt erről az eseményről nem készülhetett felvétel, pedig a Kis Ó már akkor is igen kameraérzékenynek számított. Sajnos nemcsak a kamera szerette őt, hanem az arabok is, Szteszifon városában ugyanis szó szerint lába kélt az akkor négyéves kislánynak.

– Az arabok szeretik a gyerekeket. Meg is simogatják, felkapdossák őket. Ez addig nem is volt furcsa, amíg a férfi el nem kezdett szaladni velem. De apukám szerencsére észrevette. Gyakorlatilag el akartak rabolni.

Kisónak egyébként semmi sem maradt ki az életéből: Bagdadban lett kisdobos, hatvan fokban, szamárháton jött hozzá a télapó, a diplomata-csemetékre ugyanis nem vonatkoztak a szigorú iszlám szabályok. Nagyon megszerette az országot, de ha vissza is megy valaha, a háború pusztítása miatt már nem lesz minden ugyanaz.


– Mikor lerombolták a Rasid szállodát, az nagyon megérintett, hiszen ott nőttem fel, a széles vállaimat is annak köszönhetem, hogy az ottani medencében úsztam naphosszat.

Az egyébként is forróvérű Kisó – ha szavakban nem is –, mozdulataiban még azért őrzi az iraki emlékeket. Táncolni azonban nemcsak a keleti élmények miatt szeret – táncművészeti főiskolára járt.

– Visszanéztem a családfámat, nincs bennem sem arab, sem latin vér. De szerintem igen. Ezek a  mozdulatok is csak így jönnek.

Kisó boldog éveket töltött Irakban, és kevés hiányzott ahhoz, hogy Indiába is eltöltsön egy hosszabb, hétéves időszakot, közvetlenül a bagdadi kaland után. Végül a diplomata szülők úgy döntöttek, itthon maradnak, így mi gazdagabbak lehetünk egy csinos műsorvezetővel.

     
Szerelem
     
Fórum

     
Díva
     
Statisztika
Indulás: 2005-06-22
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!