Üdvözlünk Kiss Orsolya, Kisó kizárólagos weboldalán!!
Krizo Kft.

Orsi minden nyilvános megjelenésen

a Krizo Kft. ékszereit viseli.

 

www.krizoekszer.hu

 

 

     
Menü
     
Erikkel
     
Fotózás
     
Hírek,interjúk
Hírek,interjúk : Megalány a jégen

Megalány a jégen

Virág Márton  2005.07.24. 21:59

A magánéletben nincs szerencséje Kisónak, a VIVA TV műsorvezetőjének. Nem bánkódik, azt mondja, a kudarcokból megtanult építkezni

– Az a hír járja, hogy felkérték Görög Zita helyére a Megasztár műsorvezetőjének?

– A hírt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Természetesen nagyon örülnék ennek, mert a műsorban igazi tehetségek kapnak esélyt, hogy megmutassák magukat. Számomra pedig tanulási lehetőséget és komoly szakmai előrelépést jelentene.

– Nem fél a kihívástól?

– Nem, hiszen fiatal vagyok, keresem a kihívásokat.

– Alkalmasnak tartja magát erre a feladatra?

– Azt hiszem, jól meg tudnám oldani, végül is a VIVA TV-nél második éve rendszeresen vezetek élő műsort. Igaz, más egy stúdióban, és megint más egy óriási színpadon, több ezer ember előtt megszólalni. De mint mondtam, állandóan keresem a kihívásokat.

– A kudarc gyengíti vagy megerősíti önt?

– Tizenegy évig versenyszerűen műkorcsolyáztam. Úgy neveltek, hogy minden kudarcból tudjak építkezni, és legyen erőm újrakezdeni. És ezt sugallom barátnőmnek és tanítványomnak, Póth Diana műkorcsolya-bajnoknőnek is, akit évek óta segítek a felkészülésben.

– Meglep, hogy ehhez is ért.

– Hogyne értenék. Elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus szakát, valamint aerobik és Tae Bo nemzetközi diplomát szereztem. Diának dzsesszbalettet és aerobikot tanítok, de előfordult, hogy kérésére koreográfiát készítettem.

– Sikeres a munkájában, nyilván így van ez a magánéletében is.

– Nem mondhatnám: egyszer annyira elkeseredtem, hogy elmentem egy jósnőhöz, mondja már meg, mikor mászok ki végre a gödörből. Azt mondta, nagyon sikeres leszek a munkában, de primadonnaként, magányosan fogok meghalni. Reménykedem, hogy tévedett, bár évek óta sajnos hiába keresem az igazit. De tudjuk jól: a remény hal meg utoljára.

– Nem lehet, hogy a hiba az ön készülékében van?

– Elismerem, nem könnyű velem élni, mert túlságosan hideg fejjel gondolkodom. Azt és úgy cselekszem, amit az eszem diktál, közben a szívem majdnem megszakad. De hiszek benne, hogy aki engem megszeret, jól viseli a jégkirálynő énemet is.

     
Szerelem
     
Fórum

     
Díva
     
Statisztika
Indulás: 2005-06-22
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!